Dobrodošli na prenovljeni strani Zavoda RS za šolstvo. Prenos vsebin še ni dokončen. Stara stran je še vedno dosegljiva tukaj.

Novice in obvestila


Pristojnosti in naloge Predmetne skupine za geografijo

Pri izvajanju strokovnih nalog s področja razvojne dejavnosti, svetovanja ter izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev so svetovalci Zavoda RS za šolstvo organizirani v predmetne skupine.

Smernice za uporabo zaslonov pri otrocih in mladostnikih

Na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo smo kot partnerska organizacija pristopili h kampanji pri ozaveščanju o pomenu časovnih omejitev, ustreznega načina uporabe in kvalitete izbranih vsebin, ki jih otroci in mladostniki spremljajo preko zaslonov.

Majsko obvestilo za koordinatorje KUV v VIZ

Obvestila za koordinatorje kulturno-umetnostne vzgoje v VIZ za maj, ki vključujejo pomembnejše aktualne informacije in dogodke iz kulturno-umetnostne vzgoje.

Koledar


Teden umetnosti v šoli in vrtcu 2021

Vseslovenski projekt Teden umetnosti v šoli in vrtcu spodbuja k razmisleku o pomenu in vlogi umetnosti v izobraževalnem sistemu in našem vsakdanjem življenju.

24 May 2021
Nacionalno strokovno usposabljanje Kulturni bazar 2021

Strokovne delavce VIZ, še posebej pa registrirane koordinatorje KUV in predstavnike timov, ki v VIZ skrbite za načrtno KUV vabimo, da načrtujete obisk enodnevnega nacionalnega strokovnega usposabljanja Kulturni bazar 2021.

29 Jun 2021
Poletna šola slovenščine 2021 na daljavo

Poletna šola slovenščine na daljavo v organizaciji Centra šolskih in obšolskih dejavnosti in Zavoda RS za šolstvo je namenjena otrokom in mladostnikom od 10. do 14. leta slovenskega porekla, ki živijo v tujini. Poletna šola bo potekala preko spletnega orodja ZOOM od 25. do 31. julija 2021.

25 Jul 2021