domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Konferenca učiteljic in učiteljev razrednega pouka

Ljubljana, 10.02.2020

Področna skupina za razredni pouk na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo v okviru projekta Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda pripravlja konferenco za učiteljice in učitelje, ki poučujejo na razredni stopnji z naslovom POVEZUJEM, POVEZUJEVA, POVEZUJEMO.

Potekala bo 11. in 12. marca 2020, v Kongresnem centru Laško in bo vsebinsko sledila smernicam izvajanja vzgojno-izobraževalnega procesa na razredni stopnji.

Vsebine in dejavnosti v programu konference bodo zasnovane tako, da bodo učiteljicam in učiteljem razrednega pouka nudile znanja, spretnosti in veščine za izvajanje sodobnega pouka. Na konferenci bodo sodelovali priznani strokovnjaki, ki se ukvarjajo s področjem učenja in poučevanja mlajših učencev. Aktivno vlogo bodo imeli tudi učitelji praktiki. Konferenca bo obsegala plenarna predavanja, predavanja v sekcijah, predstavitev primerov prakse z diskusijo, delavnice ter okrogle mize.

Vabljeni tudi k sodelovanju na likovnem natečaju Povezovanje za življenje v sodobni družbi.

Prijave na konferenco, ki je brez kotizacije, se zbirajo preko spletne aplikacije KATIS in bodo odprte do 20. 2. 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest. V začetku marca bodo prijavljeni povabljeni k prijavi na konferenčne delavnice, ki se jih bodo udeležili.

Vabilo 

Program konference

Natečaj 

Zbornik povzetkov predavanj na Konferenci učiteljic in učiteljev na razredni stopnji 2020.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter