domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Konferenca učiteljev razrednega pouka

Datum dogodka: 11. 3. 2020 – 12. 3. 2020 celodnevni
Lokacija: Kongresni center v Hotelu Thermana Park Laško, Zdraviliška ulica 6, Laško

Kontaktna oseba:
dr. Leonida Novak
+38623208062

Področna skupina za razredni pouk na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo v okviru projekta Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda pripravlja konferenco za učitelje, ki poučujejo na razredni stopnji, in bo nosila naslov POVEZUJEM, POVEZUJEVA, POVEZUJEMO.

Potekala bo 11. in 12. marca 2020 v Kongresnem centru Laško in bo vsebinsko sledila smernicam izvajanja vzgojno-izobraževalnega procesa na razredni stopnji.

Vsebine in dejavnosti v programu konference bodo zasnovane tako, da bodo učiteljicam in učiteljem razrednega pouka nudile znanja, spretnosti in veščine za izvajanje sodobnega pouka. Na konferenci bodo sodelovali priznani strokovnjaki, ki se ukvarjajo s področjem učenja in poučevanja mlajših učencev. Aktivno vlogo bodo imeli tudi učitelji praktiki. Konferenca bo obsegala plenarna predavanja, predavanja v sekcijah, predstavitev primerov prakse z diskusijo, delavnice ter okrogle mize.

Prijave na konferenco se zbirajo preko spletne aplikacije KATIS in bodo odprte do 1. marca 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest. V začetku marca bodo prijavljeni povabljeni k prijavi na konferenčne delavnice, ki se jih bodo udeležili.

Program konference bo objavljen naknadno.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter