domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Konferenca učiteljev razrednega pouka

Datum dogodka: 19. 10. 2020 – 20. 10. 2020 celodnevni
Lokacija: Kongresni center v Hotelu Thermana Park Laško, Zdraviliška ulica 6, Laško

Kontaktna oseba:
dr. Leonida Novak
+38623208062

Področna skupina za razredni pouk na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo v okviru projekta Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda pripravlja konferenco za učiteljice in učitelje, ki poučujejo na razredni stopnji z naslovom  Povezujem, povezujeva, povezujemo. 

Potekala bo predvidoma 19. in 20. oktobra 2020, v Kongresnem centru v Hotelu Thermana Park Laško, Zdraviliška ulica 6, Laško.  

Prijave na konferenco, ki je brez kotizacije, se bodo zbirale preko spletne aplikacije KATIS.

Na konferenci bomo razglasili nagrajence natečaja »Povezovanje za življenje v sodobni družbi«. Namen natečaja, ki je bil izveden spomladi 2020, je spodbuditi učiteljice in učitelje, da usmerijo učence k razmišljanju, kako s svojim znanjem in ravnanjem pomagati drug drugemu pri uporabi tehnologij sodobnega sveta. Učenec/i  so izdelali plakat ali e-plakat ali strip ali animirani film s sporočilnostjo “Rad pomagam”.

Pravočasno prispele izdelke je pregledala komisija. Izbrani bodo trije najboljši izdelki, ki bodo tudi nagrajeni. Dvajset najboljših izdelkov glede na kriterije bo razstavljenih v preddverju konferenčnega prostora na 2. konferenci učiteljev razrednega pouka.

Vabilo

Natečaj

Zbornik povzetkov predavanj na Konferenci učiteljic in učiteljev na razredni stopnji 2020.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter