Obvestilo o prijavah na študijska srečanja

Konec avgusta 2022 se bodo pričela študijska srečanja za strokovne delavce vrtcev, osnovnih šol, šol s prilagojenim programom, srednjih šol, dijaških domov in glasbenih šol.

Prvi del letošnjih srečanj za osnovno in srednjo šolo načrtujemo v drugi polovici avgusta, od 9. do 14. ure, kot 6-urne sklici v živo. Drugi del bo potekal na daljavo, kot 2-urna vključitev v konferenco Od poučevanja k učenju s formativnim spremljanjem, ki bo potekala v Cankarjevem domu v Ljubljani 30. avgusta 2022, od 15.15 do 17. ure.

Izjema bodo glasbene šole in dijaški domovi, ki bodo srečanja začeli s konferenco 30. avgusta 2022 in nadaljevali septembra s sklici v živo.

Za vrtce bo prvi del potekal videokonferenčno, na daljavo (4 ure), od 24. 8. 2022, drugi del pa bo potekal v živo (4 ure), od 1. 9. 2022 do 14. 10. 2022.

S to objavo vas seznanjamo z datumi, lokacijami in vabili na študijska srečanja, prijave pa bomo sprejemali od 23. 5. 2022 dalje.

Ob uspešni prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli povratno informacijo o datumu in kraju srečanja, potrdilo s črtno kodo in povezavo do programa srečanja. Ker bomo na študijskih srečanjih vašo prisotnost beležili z bralniki črtnih kod, vas prosimo, da kode prinesete s seboj (natisnjene ali poslikane s telefonom).

V primeru, da potrebujete dodatne informacije, pišite na naslov .



Povezave

Strokovni delavci v vrtcuVabilo
Strokovni delavci osnovnih šol in šol s prilagojenim programomVabilo
Strokovni delavci srednjih šol ter dijaških domovVabilo
Strokovni delavci glasbenih šol Vabilo