Obvestilo o odpovedi tekmovanj


Obveščamo vas, da vas bomo glede izvedbe tekmovanj, za katera je organizator ZRSŠ, obveščali sproti.  Odločitev o izvedbi oziroma odpovedi, bo odvisna od navodil Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2).

  • Odpoved državnega tekmovanja učencev iz znanja zgodovine:

v soboto 14. 3. 2020 je odpovedano državno tekmovanje učencev iz znanja zgodovine na šoli gostiteljici OŠ I Murska Sobota.

  • Odpoved državnega tekmovanja učencev 9. razreda osnovne šole v znanju angleščine:

odpovedano je državno tekmovanje učencev 9. razreda osnovne šole v znanju angleščine, ki naj bi bilo v torek, 17. 3. 2020 na treh šolah gostiteljicah: OŠ Šempeter v Savinjski dolini, OŠ Antona Martina Slomška na Vrhniki in OŠ Šenčur.

  • Odpoved državnega tekmovanja devetošolcev v znanju nemščine:

odpovedano je državno tekmovanje devetošolcev v znanju nemščine, ki naj bi bilo v četrtek, 12. marca 2020  na štirih šolah gostiteljicah: OŠ Janka Padežnika Maribor, OŠ Šmarje pri Jelšah, OŠ I. Murska Sobota in OŠ Medvode.

Prosimo vse tekmovalce in njihove učitelje mentorje, da spremljajo obvestila o tekmovanju na spletni strani Zavoda RS za šolstvo, učitelji mentorji pa tudi e-sporočila organizatorja, posredovana  preko Infoserverja DMFA.