Odprtje digitalnega arhiva člankov iz strokovnih revij ZRSŠ

Zavod RS za šolstvo je vzpostavil digitalni arhiv člankov iz svojih strokovnih revij, ki so bile objavljene od leta 2016 naprej.

Arhiv širšemu bralnemu občinstvu omogoča enostaven dostop do posameznih člankov v PDF formatu, saj ponuja enostavnejše iskanje in dostop do želenih vsebin znotraj posamezne revije.

Arhiv člankov iz revij najdete na spletni strani ZRSŠ v zavihku Publikacije oziroma na povezavi: www.zrss.si/arhiv-clankov.

Uporabite iskalno okence, da hitro najdete članke po naslovu, ključni besedi ali imenu avtorja. Na primer, če želite najti članke o “formativnem spremljanju,” lahko v iskalnik vpišete to ključno besedo, da dobite seznam zadetkov.

Poudariti je treba, da so članki skrbno pregledani in recenzirani v skladu z uredniško politiko revij, kar zagotavlja visoko kakovost vsebin. Gre za pomemben vir znanja in informacij s področja izobraževanja.

Članki so na voljo brezplačno, od leta 2016 se jih je nabralo prek 1500, odslej jih bomo v objavo uvrščali eno leto po izidu tiskanih revij.

Za morebitna vprašanja in informacije se lahko obrnete na založbo Zavoda RS za šolstvo preko e-poštnega naslova: .

Obiščete arhiv in izkoristite to novo možnost za enostaven dostop do strokovnih vsebin s področja izobraževanja in šolstva v Sloveniji.