Obvestilo za udeležence študijskih srečanj

V naslednjih dneh pričenjamo z izvedbo študijskih srečanj za strokovne delavce vrtcev, osnovnih šol, šol s prilagojenim programom, srednjih šol, dijaških domov in glasbenih šol.

Ponovimo:

  • Prvi del letošnjih srečanj za osnovno in srednjo šolo načrtujemo v drugi polovici avgusta od 9. do 14. ure, kot 6-urne sklice v živo. Drugi del bo potekal 30. 8. 2023 na daljavo, in sicer kot 2-urna vključitev v konferenco Dvig digitalne kompetentnosti – Digdaktika (navodila za vključitev v najmanj 2 uri konference so spodaj).
  • Izjema bodo glasbene šole, dijaški domovi in knjižnična dejavnost v osnovnih šolah, ki bodo srečanja pričeli z 2-urno vključitvijo v konferenco, 30. 8. 2023 in nadaljevali septembra s sklici v živo.
  • Za vrtce bo  prvi del potekal na daljavo, kot ogled posnetkov vsebin konference Dvig digitalne kompetentnosti – Digdaktika. Posnetki bodo na voljo po 30. 8. 2023 in bodo dostopni najkasneje do 15. 9. 2023 na povezavi, ki jo bodo strokovni delavci prejeli po 16. 8. 2023 na svoj e-naslov. Drugi del bo potekal v živo, med 5. 9. 2023 in 19. 10. 2023, od 15.30 do 19.00 ure.

NAVODILA ZA DOSTOP DO DOGODKA V VIRTUALNEM OKOLJU 

Povezavo za ogled dogodka, ki bo potekal prek platforme Confiva, boste prejeli po 16. 8. 2023 na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi na dogodek. V primeru, da sporočila ne najdete, prosimo, preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi v mapah NEŽELENA, VSILJENA pošta, PROMOCIJE, DRUŽABNO. V primeru, da sporočilo najdete v eni izmed omenjenih map, vas naprošamo, da sporočilo označite kot želena pošta. Vljudno vas prosimo, da delovanje povezave preverite takoj, ko prejmete vabilo. Če vabila ne najdete, se obrnite na tehnično pomoč .

Povezava je unikatna in vezana na vaš e-naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi (računalniku, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu).V primeru, da boste povezavo delili drugim, sami dogodka ne boste mogli spremljati.V primeru, da boste dogodek spremljali v paru ali skupini, se prisotnost beleži samo osebi, ki je v virtualno okolje prijavljena.

Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.