Obvestilo za koordinatorje KUV v VIZ

Vabimo vas, da pregledate obvestila za april, ki vključujejo pomembnejše aktualne informacije in dogodke iz kulturno-umetnostne vzgoje. Aktualne informacije spremljajte na spletni strani www.kulturnibazar.si, na spletnih straheh in družbenih omrežjih posameznih ustanov.

V zavihku Kulturno-umetnostna vzgoja na daljavo (KUV na daljavo) je predstavljen izbor kakovostnega spletnega učnega gradiva, ki ga pripravljajo kulturne ustanove iz vse Slovenije, vključene v nacionalni projekt Kulturni bazar. Izbor je namenjen otrokom, učencem in dijakom ter strokovnim delavcem v vrtcih, šolah, pa tudi drugim odraslim, ki skrbite za otroke in mlade. Vsebine redno dopolnjujemo (novosti v aprilu so Cikel pogovorov o rasizmuSodobna slovenska glasbaDelovni listi za vedoželjne Zgodovinskega arhiva Ljubljana  …).

Prosimo vas, da informacije o aktualnih zadevah, še posebej o zavihku Kulturno-umetnostna vzgoje na daljavo, posredujete svojim sodelavcem ter v sodelovanju z njimi obvestite tudi starše, učence in dijake.

Več informacij na povezavi.