Kulturno-umetnostna vzgoja od doma

V času, ko so kulturne ustanove v Sloveniji zaprle svoja vrata, številne med njimi pripravljajo spletne vsebine, koristne za vse, ki v tem času načrtujete dejavnosti za otroke in mlade, obenem pa ponujajo različne možnosti za vključitev kulturnih vsebin v pouk na daljavo. Marsikatere objavljene vsebine so namenjene tudi odraslim, ki v tem času nimate možnosti za obisk kulturnih ustanov.

Izbor kulturno-vzgojnih vsebin je v okviru nacionalnega projekta Kulturni bazar pripravljen v sodelovanju s kulturnimi ustanovami po vsej Sloveniji. Vsebine so zanimive tudi za širšo javnost in vabimo vse strokovne delavce, starše in vse druge odrasle, ki v teh dneh skrbite za otroke in mlade, da skupaj posvetite čas tudi kulturnim vsebinam in skupnemu ustvarjanju.

Kulturno-vzgojno ponudba bo v sodelovanju s kulturnimi ustanovami sproti dopolnjevana. Bodite pozorni na to, da so nekatere vsebine na voljo le omejen čas, podrobnejše informacije najdete na straneh posameznih ustanov. Vse zbrane spletne vsebine so dostopne brezplačno na tej povezavi.