Zaključna konferenca projekta POGUM


27. maja 2022 bo potekala zaključna konferenca projekta POGUM – Krepitev kompetence podjetnosti in spodbujanje prožnega prehajanja med izobraževanjem in okoljem v osnovnih šolah. Konferenca bo potekala v Grand hotel Union v Ljubljani, Miklošičeva cesta 1, Ljubljana.

Namen konference je predstaviti dosežke razvojnega projekta s strani razvojnega tima projekta in neposredne prakse razvojnih in implementacijskih šol.

Program konference

Na konferenci bodo potekale tri sekcije, znotraj katerih bodo organizirana predavanja in okrogle mize, delavnice s konkretnimi primeri iz šolskih praks ter predstavitev rezultatov dela šol v t. i. periskopu POGUMnih. V določenih stezah, znotraj posameznih sekcij, boste delali ločeno ravnatelji in posebej ostali strokovni delavci šol. Zato predlagamo in prosimo, da se na konferenco prijavi ravnatelj/ica, vodja šolskega projektnega tima ter še dva strokovna delavca (predvidoma člana šolskega projektnega tima).

Kotizacije za konferenco ni. Potne stroške in parkirnino si krijete iz projekta. Račun za parkirnino v bližnji parkirni hiši na Trdinovi 9, 1000 Ljubljana, plačate sami in ga priložite k potnemu nalogu.

Spletna stran parkirne hiše

Prijavite se na povezavi najkasneje do 11. 5.2022.