Konferenca DIGDAKTIKA – Navodilo prijavljenim udeležencem

Bliža se zaključna konferenca projekta Dvig digitalne kompetentnosti v organizaciji Zavoda Republike Slovenije za šolstvo in ARNES-a z naslovom “DIGDAKTIKA”, ki bo potekala v sredo, 30. avgusta 2023, od 9. do 16.30, v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Vsem prijavljenim udeležencem se iskreno zahvaljujemo za vašo izjemno odzivnost s kar 900 prijavami za ogled v živo in 16.000 prijavami za ogled na daljavo.

Ogled v živo

Vse prijavljene udeležence vljudno naprošamo, da imajo za namen registracije pripravljeno potrdilo o registraciji s QR kodo v tiskani ali digitalni obliki.

Ogled na daljavo

Ob prijavi na virtualni ogled konference DigDaktika, ki bo potekala na platformi Confiva, ste na vaš e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi, prejeli povezavo, s katero se prijavite.

V primeru, da sporočila ne najdete, prosimo, preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi v mapah NEŽELENA, VSILJENA pošta, PROMOCIJE, DRUŽABNO. V primeru, da sporočilo najdete v eni izmed omenjenih map, vas naprošamo, da sporočilo označite kot želena pošta. Vljudno vas prosimo, da delovanje povezave preverite takoj, ko prejmete vabilo. Če vabila ne najdete, se obrnite na tehnično pomoč .

Udeleženci na daljavo (8 ur)Udeleženci v okviru študijskih srečanj (2 uri)Udeleženci v okviru študijskih srečanj – VRTCI (4 ure)Udeleženci v živo
PODATKI O DOGODKU

Kdaj: sreda, 30. avgust 2023 Trajanje: 9.00−16.30
Kje: okolje Confiva
PODATKI O DOGODKU

Kdaj: sreda, 30. avgust 2023
Trajanje:  kateri koli 2 uri (ni nujno strnjeno) v času konference (9.00−16.30)
Kje: okolje Confiva
PODATKI O DOSTOPU DO POSNETKOV

Kdaj: med 31. avgustom 2023 in 15. septembrom 2023
Trajanje:  katere koli 4 ure (ni nujno strnjeno)
Kje: okolje Confiva
PODATKI O DOSTOPU DO POSNETKOV

Kdaj: med 31. avgustom 2023 in 15. septembrom 2023
Trajanje ogleda: neomejeno   Kje: okolje Confiva
Vse, kar potrebujete za spremljanje konference, je računalnik oziroma naprava z dostopom do interneta in zvočnike ali slušalke.

Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.

Za ogled spletnega dogodka ne priporočamo uporabe AD Blocker orodja in Brave brskalnika. Uporabniki, ki bodo uporabljali omenjena orodja, lahko doživljajo motnje v delovanju platforme.

Povezava, ki ste jo prejeli, je unikatna in vezana na vaš e-naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi (računalniku, prenosniku, tablici ali mobilnem telefonu). V primeru, da boste povezavo delili drugim, sami dogodka ne boste mogli spremljati. V primeru, da boste dogodek spremljali v paru ali skupini, se prisotnost beleži samo osebi, ki je prijavljena v virtualno okolje.  

V primeru težav pri dostopanju do okolja Confiva se obrnite na 

Vabimo vas k spremljanju spletne strani konference, na kateri bomo vsebino posodobljali z najnovejšimi informacijami.

Za dodatne informacije v zvezi s konferenco, smo vam na voljo preko e-pošte na .

Veselimo se srečanja z vami.