domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Zlato srce središča srca Slovenije slovenskim šolam

Ljubljana, 15.04.2019

Društvo za razvoj in varovanje GEOSS-a je objavilo javni poziv za dodelitev odličja »Zlato srce središča srca Slovenije slovenskim šolam«.

Javni poziv je namenjen vsem osnovnim in srednjim šolam ter vsem izobraževalnim ustanovam, ki se ob vzgojnih pobudah skupaj s starši, starimi starši in mentorji združujejo v prijazna, srčna in trajnostno naravnana okolja, ki ves čas utripajo z željo, da bi medse privabili in vključili tudi vse druge kulturne ustanove in organizacije, podjetja, zasebne organizacije, društva in druge.

Na podlagi analize prijav ter ostalih posredovanih podatkov bo strokovna komisija skladno z merili in izbirnim postopkom izbrala šolo, ki v tekočem letu najbolj ustreza kriterijem za pridobitev odličja in jim dodelila naziv “Šola z zlatim srcem središča srca Slovenije”.

Prejemnica lahko naziv vsako leto potrjuje z ustreznim poročilom in dokazili, ki jih posreduje strokovni komisiji Društva GEOSS, a skromno finančno nagrado za obisk območja GEOSS lahko dobi šola, dobitnica Zlatega srca središča srca Slovenije – samo enkrat.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani DRUŠTVA GEOSS, osebno ali telefonsko vsak delovni dan 01/8976 680 med 10. in 12. uro. Informacije tudi preko elektronske pošte Anka Kolenc.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter