domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Obeležitev 25-letnice samostojne Slovenije

Ljubljana, 02.06.2016

Zavod RS za šolstvo z razpisom Inovativnost in ustvarjalnost mladih za prihodnost domovine spodbuja obeležitev 25. obletnice samostojnosti države Republike Slovenije v luči inovativnosti in ustvarjalnosti učencev in dijakov, ki porajata optimizem za prihodnost naše države.

Natečaj je priložnost za predstavitev raznolikih aktivnosti in prireditev ob 25-letnici samostojnosti države, ki se v tem letu odvijajo na ravni vzgojno-izobraževalnih zavodov in lokalnih skupnosti.

S predstavitvijo prispevkov in izdelkov bodo učenci in dijaki izkazali svoj odnos do domovine, kot tudi inovativnost, ustvarjalno energijo, znanje in potenciale. Prispevki so lahko iz različnih področij: likovnega, glasbenega, plesnega, literarnega in drugih umetniških področij, družboslovno- humanističnega področja, naravoslovno-tehničnega področja …

Komisija, imenovana na ZRSŠ, je v skladu s kriteriji izbrala multimedijske predstavitve prispevkov, preko katerih je promovirana 25-letnica samostojne države.

Izbrani prispevki na natečaju 25 let samostojnosti Slovenije

Vabimo vas na svečano prireditev, ki bo sklepni dogodek natečaja in bo potekala v petek, 3. junija 2016, s pričetkom ob 12.30 v prostorih Plesne šole Bolero, Dunajska cesta 49 v Ljubljani. Program bodo oblikovali učenci in dijaki šol, izbranih na razpisu.

 

Razpis natečaja

Vabilo svečana prireditev

Informacija za medije

Fotogalerija svečane prireditve

 

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter