domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Sejem Feel The Future – D@nes za ju3

Ljubljana, 17.10.2017

Med 19. in 21. oktobrom 2017 bo v prostorih Celjskega sejma potekal sejem Feel the Future, 1. sejem inovativnih digitalnih rešitev v Sloveniji.

Obiskovalci sejma bodo lahko skozi ponazoritev različnih življenjskih dogodkov spoznali ključne eStoritve slovenske javne uprave.

Zavod RS za šolstvo se bo na sejmu predstavil z življenjskim dogodkom  D@nes za ju3,  preko katerega bo osvetlil pomen izobraževanja in usposabljanja učiteljev na področju pedagoških digitalnih kompetenc, i-učbenike, digitalno bralnico in  i-Ekosistem – odprto učno okolje za profesionalno rast učiteljev.

V sodelovanju z učenci OŠ Naklo in učiteljico Tatjano Lotrič Komac ter dijaki Gimnazije Celje-Center in učiteljem Rokom Lipnikom bomo v četrtek, 19. oktobra,  in petek, 20. oktobra, od 9.30 do 10.30, uprizorili e-pouk.

Strokovni del sejemskega programa bomo v petek, 20. oktobra, ob 13. uri, obogatili s predavanjem Nives Kreuh in Amele Sambolić Beganović, ki bosta razkrili, kako razumemo in udejanjamo e-izobraževanje v šolah v zadnjih 10-ih letih. In zakaj?

Torej – se vidimo v Celju?

#feelthefuture

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter