domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

#raziskovalnica junija o digitalni identiteti

Ljubljana, 06.06.2018

Dandanes ni izjema, da nekatera podjetja pri zaposlovanju rada “posrčajo”, katere digitalne sledi so morebitni uslužbenci pustili na “WWW”.

Ja, časi se spreminjajo. Delodajalce zanima tudi digitalna identiteta bodočega delavca in ne le njegov analogni “CV”. Pa se zavedamo, da so objave na družabnih omrežjih lahko včasih usodne za našo digitalno identiteto?

Junijska raziskovalnica vročično sprašuje, kje si gradite in in kako varujete digitalno identiteto. Če ste učitelj, ali o tej vse bolj pomembni življenjski temi ozaveščate tudi vaše učeče se? Ali je prav, da identitetne skrivnosti svojih učencev in dijakov razkrivate tudi njihovim staršem ali drugim učiteljem?

Odgovore in sporočila na FB in TW opremite z #digitalnaidentiteta. Zbrali in odbrali jih bomo ter za poletne počitnice naredili povzetek. Posebej bomo izpostavili tiste objave, ki bodo ponudile zanimive in izvirne definicije za #digitalnaidentiteta.

Ne spreglejte povzetka vaših in naših objav o #NPZ_SI in #Matura_si na tviterju in fejstbuku. Še dobro, da je bil maj temperaturno malo manj vroč, ker se je z izbranima ključnikoma termostatsko prav dobro ogreval :).

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter