domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

#raziskovalnica januarja ponovno združila moči

Ljubljana, 08.01.2018

#raziskovalnica je januarja ponovno združila moči – tokrat s @StatSlovenija.  S Kolegi tviteraši in fejstbukaši bomo ustvarjali družbeni pogled na #PodatkiSoZakon in #statigre.  Oba ključnika zaobjemata eno izmed pomembnih pismenosti, ki se ji v zadnjem času na @zrss_si  tudi posvečamo. Gre za statistično pismenost.

Priložnost za opolnomočenje dijakov in za krepitev skupinskega duha ponujajo Evropske statistične igre, ki prek ‘igranja’ s statističnimi podatki priganjajo tekmovalce v lov za novim znanjem in novimi izkušnjami. Tudi z nagradami :).

Januarska #raziskovalnica vas torej vabi k čivkanju na zastavljena vprašanja in dejavni ter ustvarjalni razpravi v tvitosferi.

Ne spreglejte tudi povzetka decembrskega raziskovanja o temi #podjetnost. Z izkupičkom glede števila in vsebine prispelih tvitov smo zadovoljni,  čeprav smo odgovorov na zastavljena vprašanja prejeli zgolj za vzorec.

V novem letu 2018 si ponovno želimo, da bi bil tviteraško-fejstbukaški delokrog širši in da bi v množici objav dobili potrditev, da nas berete in da smo na dobri poti!

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter