domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Nagrada za oblikovanje priročnika Formativno spremljanje

Ljubljana, 27.11.2017

Izjemno smo ponosni, da je priročnik Formativno spremljanje v podporo učenju na letošnjem knjižnem sejmu v kategoriji učbeniki in priročniki prejel nagrado za oblikovanje. Priročnik je oblikoval Davor Grgičević.

Založba Zavoda RS za šolstvo se je tudi letos, na že 33. slovenskem knjižnem sejmu, uspešno predstavila. Na razstavnem prostoru smo predstavili novosti in uspešnice knjižnega in revijalnega snovanja, ki so izšle v naši založbi. Posebej smo izpostavili nov priročnik Vključujoča šola in že peti natis priročnika Formativno spremljanje v podporo učenju. S postavitvijo računalnika, na katerem je bilo omogočeno brskanje in listanje, je Zavodova založba opozorila tudi na Digitalno bralnico, v kateri je dostopnega vse več gradiva, ki ga ZRSŠ pripravlja.

Sodelovali smo tudi v debatnimi kavarni. Pogovor z naslovom Vključujoča šola ali kako doseči vsakogar je vodila dr. Zora Rutar Ilc, sodelovale so še mag. Mariza Skvarč, dr. Jana Grah, mag. Simona Rogič Ožek (vse z Zavoda RS za šolstvo) in dr. Ana Kozina s Pedagoškega inštituta. Pogovor Glasba je naše življenje – 20 let revije Glasba v šoli in vrtcu pa nas je prek nekdanjih in sedanjega odgovornega urednika popeljal skozi celotno zgodovino izhajanja revije in njenega pomena v slovenskem šolskem prostoru. Sodelovali so dr. Franc Križnar, mag. Milka Ajtnik, dr. Dragica Žvar in dr. Dimitrij Beuermann.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter