domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Priznanja Blaža Kumerdeja 2019

Ljubljana, 22.10.2019

Zavod RS za šolstvo si prizadeva, da bi bili uspehi, ki so plod našega sodelovanja z vzgojno-izobraževalnimi zavodi in strokovnimi delavci na področju razvoja in uvajanja novosti v vzgojno-izobraževalno prakso, vidnejši in bolj prepoznavni v javnosti. Zato bomo tudi v tem šolskem letu podelili Priznanja Blaža Kumerdeja za odlično sodelovanje pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževanih ustanovah in tako poudarili najboljše dosežke na tem področju.

Komisija Zavoda RS za šolstvo za podelitev priznanj Blaža Kumerdeja na podlagi 8člena Pravilnika o podelitvi priznanj Blaža Kumerdeja objavlja razpis priznanj Blaža Kumerdeja 2019 za odlično partnerstvo z ZRSŠ pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah.

Komisija  za  podelitev  priznanj  Blaža  Kumerdeja  vabi predlagatelje, da najkasneje do 16. 12. 2019 prijavijo kandidatke/-te za priznanje Blaža Kumerdeja za odlično partnerstvo z ZRSŠ pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah za leto 2019.

Razpis, obrazec za prijavo kandidatke/kandidata ter soglasje, prejmejo vsi vzgojno-izobraževalni zavodi po elektronski pošti oziroma obvestila v eNovičniku.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter