domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Izzivi vzgoje v globalni družbi

Ljubljana, 13.03.2018

Društvo vzgojiteljev dijaških domov Slovenije v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo in Skupnostjo dijaških domov Slovenije organizira VI. mednarodni kongres dijaških domov Slovenije z naslovom Izzivi vzgoje v globalni družbi.

Kongres bo potekal v četrtek, 22. in v petek, 23. marca 2018, v prostorih Dijaškega doma Tabor, Vidovdanska 7, Ljubljana, pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, g. Boruta Pahorja.

Mednarodni kongres je strokovno srečanje, namenjeno strokovnim delavcem dijaških domov, osnovnih in srednjih šol, vzgojnih in prevzgojnih ustanov, univerz, ustanov za izobraževanje odraslih, centrov za socialno delo, svetovalnih centrov, nevladnih organizacij, zdravstvenih in drugih ustanov, ki delujejo na področju vzgoje in izobraževanja, ali so kakorkoli povezane s tem področjem. Cilji kongresa so usmerjeni k strokovnemu izpopolnjevanju, izmenjavi mnenj, spoznanj znotraj in izven stroke ter utrjevanju strokovne identitete vzgojiteljev dijaških domov in drugih strokovnih delavcev. K sodelovanju so vabljeni tudi strokovnjaki iz drugih držav.

Več informacij najdete na spletni strani DVDDS: http://www.dvdds.si/.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter