domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Informativna predstavitev programa ERASMUS+

Ljubljana, 18.09.2019

Vabljeni v Hišo EU (Dunajska cesta 20, Ljubljana, poleg Gospodarskega razstavišča) v petek, 4. oktobra 2019, ob 13. uri, kjer bo potekala informativna predstavitev programa Erasmus+ za zaposlene v vrtcu, šoli, na fakulteti ali ljudski univerzi, knjižnici, muzeju. Predstavitev je namenjena vsem, ki bi želeli svoje delo v izobraževanju obogatiti z izkušnjo v tujini, to omogočiti svojim učečim se ali pa projektno idejo uresničiti v mednarodnem partnerstvu.

Vse to in še več vam omogoča Erasmus+ program Evropske unije. Gre za program sodelovanja na področju izobraževanja, usposabljanja mladine in športa, ki ponuja marsikaj več kot le mobilnost študentov. Po tem je namreč še najbolj znan.

Erasmus+ informativna predstavitev je namenjena vsem, ki programa ne poznajo. Po predstavitvi boste vedeli, ali vašo idejo lahko uresničite v okviru programa in katera akcija v okviru Erasmus+ je prava za prijavo. S tem znanjem boste izbrali pravi seminar za prijavitelje, kjer boste nato izvedeli vse potrebno za konkretno prijavo na razpis Erasmus+ 2020.

Predstavitev bo trajala predvidoma do 15. ure, je brezplačna in bo v slovenskem jeziku. Prosimo, da svojo udeležbo najavite preko spletnega obrazca PRIJAVA.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter