domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

XXVI. Izobraževalni dnevi

Datum dogodka: 27. 3. 2018 – 29. 3. 2018 celodnevni
Lokacija: Kongresni center Portus
Naslov: Portorož

Srečanje vodstvenih in vodilnih delavcev na področju VIZ

Društvo specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije in Skupnost organizacij za usposabljanje Slovenije v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo organizirata XXVI. izobraževalne dneve v Kongresnem centru Portus v Portorožu.

Osrednji temi dogodka, ki bo potekal od 27. do 29. marca 2018, sta:

  • Pomen socialnega prilagajanja in sprejetja otrok, mladostnikov ter odraslih s posebnimi potrebami 27. in 28. marca 2018 (Obvestilo) ter
  • Opolnomočenje ravnateljev za kritično refleksijo pedagoške prakse 29. marca 2018  na 28. strokovnem srečanju vodilnih in vodstvenih delavcev na področju vzgoje, izobraževanja in usposabljanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami (Vabilo in program srečanja).

Udeležbo na strokovnem srečanju za vodilne in vodstvene delavce 29. marca 2018 je potrebno obvezno prijaviti v sistemu Katis. V Katalogu programov poiščete programski sklop: ESS – Programi profesionalnega usposabljanja/Tematski sklop: Krepitev kompetenc strokovnih delavcev/Tema: Vseživljenjsko učenje/Program: Srečanje vodilnih in vodstvenih delavcev, ki delajo na področju vzgoje in izobraževanja otrok s posebnimi potrebami.

Udeležba na strokovnem srečanju za vodilne in vodstvene delavce 29. marca 2018 je brezplačna.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter