domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Nacionalni strokovni posvet o šolski prehrani »Zagotavljanje in izboljševanje kakovosti organizirane prehrane otrok in mladostnikov«

Datum dogodka: 23. 5. 2019 ob 8:30 – 17:30
Lokacija: OE ZRSŠ Ljubljana, Dunajska 104, Ljubljana

Kontaktna oseba:
Irena Simčič

Obveščamo vas, da z izjemno aktualnimi tematikami tudi v letošnjem letu organiziramo Nacionalni strokovni posvet o šolski prehrani »Zagotavljanje in izboljševanje kakovosti organizirane prehrane otrok in mladostnikov«, ki bo potekal v četrtek, 23. maja 2019 na OE ZRSŠ Ljubljana, Dunajska 104.

Celodnevni program posveta bo obsegal pregled izboljševanja kakovosti šolske prehrane iz različnih vidikov. Vsebinsko bodo na posvetu obravnavane naslednje izredno aktualne tematike: nadzor in varnost hrane v šolskih kuhinjah, novosti na področju javnega naročanja hrane in živil, analiza kakovosti šolskih obrokov, vzgojno-izobraževalne dejavnosti, ki pripomorejo k izboljšanju prehranskih navad otrok in mladostnikov, medicinsko indicirane diete, predstavitev sodobnih orodij, ki so v pomoč pri organizaciji prehrane, predstavitev izsledkov raziskav prehranskih navad otrok in mladostnikov, ekonomski vidik šolske prehrane in drugo.

Program posveta.

Nacionalni posvet je namenjen organizatorjem šolske prehrane, učiteljem gospodinjstva, ravnateljem vzgojno-izobraževalnih ustanov ter vsem pedagoškim in drugim delavcem, ki so povezani s šolsko prehrano.

Prijava na posvet je že mogoča na povezavi. (izberite Nacionalni strokovni posvet;. Zagotavljanje in izboljševanje kakovosti organizirane prehrane in nadaljujte s prijavo)

V kolikor se želite udeležiti posveta vam predlagamo, da se prijavite čimprej, ker je število prijav omejeno.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter