domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

Konferenca “Karierna orientacija v luči sodobnih spoznanj”

Datum dogodka: 3. 11. 2020 – 4. 11. 2020 celodnevni
Lokacija: Kongresni center v Hotelu Thermana Park Laško, Zdraviliška ulica 6, Laško

Kontaktna oseba:
dr. Brigita Rupar

Zavod Republike Slovenije za šolstvo v okviru projekta Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda pripravlja dvodnevno konferenco z naslovom Karierna orientacija v luči sodobnih spoznanj –  21. prispevki strok za svetovalno delo v praksi, ki bo potekala 3. in 4. novembra 2020, v Kongresnem centru Hotela Thermana Park v Laškem. (Termin je bil zaradi koronavirusa prestavljen 11. marca 2020).

Vsebine in dejavnosti v programu konference bodo zasnovane tako, da bodo svetovalnim delavcem, učiteljem in kariernim svetovalcem nudile znanja, spretnosti in veščine pri karierni vzgoji in svetovanju mladim. Na konferenci bodo sodelovali priznani domači in tuji strokovnjaki, ki se ukvarjajo s karierno orientacijo v praksi in raziskovalno.  Aktivno vlogo bodo imeli tudi šolski svetovalni delavci in karierni svetovalci iz drugih inštitucij.  Konferenca bo obsegala plenarna predavanja, predavanja v sekcijah, predstavitev primerov prakse z diskusijo, delavnice ter okrogle mize.

Prijave na konferenco bomo zbirali preko spletne aplikacije KATIS in bodo odprte od 10. januarja 2020 do 1. aprila 2020. V začetku aprila bodo prijavljeni povabljeni k prijavi na konferenčne delavnice, ki se jih bodo želeli udeležiti.

Program konference bo pravočasno objavljen na spletni strani zavoda.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter