domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

29. strokovno srečanje za vodilne in vodstvene delavce na področju vzgoje, izobraževanja in usposabljanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami

Datum dogodka: 29. 3. 2019 ob 8:00 – 16:00
Lokacija: Kongresni center Portus, Obala 33, Portorož

Kontaktna oseba:
Andreja Vouk
01/236 31 16

Vabimo vas na 29. strokovno srečanje vodilnih in vodstvenih delavcev na področju vzgoje, izobraževanja in usposabljanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, ki bo v petek, 29. marca 2019, od 8. do 16. ure, v Kongresnem centru Portus, Obala 33, Portorož.

Naslov srečanja je Izzivi vodenja na področju vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami v luči kakovosti vzgoje in izobraževanja. Na srečanju bodo sodelovali strokovnjaki, ki se ukvarjajo z vodenjem za večjo kakovost podpore otrokom.

Vabilo in program.

Udeležbo na strokovnem srečanju za vodilne in vodstvene delavce je potrebno obvezno prijaviti v sistemu Katis. V Katalogu programov poiščete: Programski sklop: ESS – Projektni programi /Tematski sklop: Krepitev kompetenc strokovnih delavcev 2018-2022/ Tema: Vseživljenjsko učenje/ Program: Srečanje vodilnih in vodstvenih delavcev, ki delajo na področju vzgoje in izobraževanja otrok s posebnimi potrebami.

Udeležba na strokovnem srečanju za vodilne in vodstvene delavce je brezplačna.

29. strokovno srečanje vodilnih in vodstvenih delavcev na področju vzgoje, izobraževanja in usposabljanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami bo potekalo v okviru XXVII. izobraževalnih dni (27. in 28. marca 2019) z osrednjo temo Kakovost življenja oseb s posebnimi potrebami – zanje, o njih, z njimi v organizaciji Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije ter Skupnosti organizacij za usposabljanje Slovenije v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo. Program in prijavni obrazec.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter