domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek

eNovičnik #zrsš s 1. svečko

Ljubljana, 31.03.2017

Vemo, da iz malega zraste veliko. Ali se zavedamo, da je tudi v malo potrebno veliko vlagati, če želimo, da bo nekaj  veljalo in znalo?

Mi se. Vemo, da tudi majhna dejanja štejejo. V aprilskem eNovičniku vas vabimo k praznovanju mednarodnega dneva knjig za otroke. Naj se to praznovanje in z njim tudi ozaveščanje o pomenu branja knjig ne zaključi 2. aprila, ampak naj traja leto, leta!

Marca in aprila Zavodova založba s sloganom Razširjamo znanje vabi k ugodnemu nakupu strokovne literature. Pokukajte in preglejte ponudbo. Tudi če se ne odločite za ugoden nakup, berite. S tem smo zgled našim mladim!

V obvestilih za vrtce, šole in dijaške domove  tokrat vabimo  učiteljice razrednega pouka na 2. študijsko srečanje na daljavo, predstavljamo nov model študijskih skupin, predstavljamo javni razpis RS za nagrade v šolstvu in vabimo na pestro ponudbo seminarjev.

Irena Simčič je v intervju spregovorila o svetovnem tedenu izobraževanja o financah oz. Global Money Week in pred kratkim zaključenem projektu Uživajmo v zdravju.

Upihnili smo svojo 1. svečko. Čestitajte nam tako, da nas berete in delite!

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter